De Bundesliga-wedstrijd tussen Arminia Bielefeld en Werder Bremen van zondagavond gaat niet door. Het duel is door de organisator van de Duitse competitie (DFL) uitgesteld vanwege het hevige winterweer.

De wedstrijd in de SchücoArena stond gepland om 18.00 uur, maar voor de DFL was het zondag al snel duidelijk dat het duel niet door kon gaan. Er werd nog wel geprobeerd om het veld sneeuwvrij te maken, maar dat mocht niet baten.

"Door de hevige en langdurige sneeuwval in combinatie met vorst is het niet mogelijk om deze wedstrijd af te werken. Binnenkort wordt een nieuwe speldatum bekendgemaakt", zo laat de DFL weten.

Ook in Nederland zorgde het winterweer voor problemen in het betaald voetbal. De KNVB besloot zaterdag al om alle zondagwedstrijden in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie af te gelasten.

De bal rolde zondag wel in de Bundesliga, want het duel Hoffenheim-Eintracht Frankfurt ging gewoon door. De bezoekers wonnen met 1-3, mede door een doelpunt van clubtopscorer André Silva. Frankfurt staat nu weer vierde, net voor Bayer Leverkusen.