Club Brugge huurt Stefano Denswil voor de rest van het seizoen van Bologna. De voormalig Nederlands jeugdinternational komt bij de Serie A-club weinig aan spelen toe en keert daarom tijdelijk terug bij de Belgische topclub.

Met de komst van de centrale verdediger wordt de Nederlandse enclave bij Club Brugge verder uitgebreid. Eerder deze transferperiode voegde Bas Dost zich al bij de club, waar ook Ruud Vormer en Noa Lang spelen.

De 27-jarige Denswil speelde dit seizoen bij Bologna slechts vijf wedstrijden in de Serie A. Hij heeft nog een contract tot medio 2022 bij de Italiaanse club.

De oud-Ajacied keert in Brugge terug bij de club, waar hij tussen 2015 en 2019 al onder contract stond. Toen speelde hij 177 wedstrijden en werd hij twee keer landskampioen. Ook won hij de beker.

"Club Brugge voelt voor mij als een familie", zegt Denswil op de site van de club. "Het is een opluchting om terug te zijn op het oude nest, waar ik vijf succesvolle jaren heb beleefd."

Dit seizoen staat Club Brugge na negentien wedstrijden met 39 punten bovenaan in de Jupiler Pro League. KRC Genk, waar John van den Brom de leiding heeft, staat met één punt minder, op de tweede plek.