Feyenoord begint donderdag met onder anderen Luciano Narsingh, Jens Toornstra en Tyrell Malacia aan het Europa League-duel met Dinamo Zagreb. Het duel in de lege Kuip begint om 18.55 uur.

Aanvaller Narsingh neemt de plaats in van de geschorste Nicolai Jørgensen, die vorige week tegen CSKA Moskou (0-0) rood kreeg. Ook rechtsback Bart Nieuwkoop zit na een gele kaart in dat duel een schorsing uit.

Toornstra en Malacia ontbraken zondag wegens lichte blessures nog in het duel met FC Utrecht (1-1). Lutsharel Geertruida neemt als rechtsback de plaats in van Nieuwkoop, zodat er links achterin een plek voor Malacia vrijkomt.

Toornstra verdringt de Portugese middenvelder João Teixeira naar de bank. Ten opzichte van het duel met FC Utrecht keert ook de toen geschorste Orkun Kökçü terug in de opstelling van Dick Advocaat, dat gaat ten koste van Jordy Wehrmann.

Stand Groep K

  • 1. Dinamo Zagreb 4-8 (4-0)
  • 2. Feyenoord 4-5 (4-5)
  • 3. Wolfsberger AC 4-4 (5-6)
  • 4. CSKA Moskou 4-3 (2-4)

Feyenoord moet winnen en hopen op zege CSKA

Feyenoord heeft een kleine kans om zich donderdag al te plaatsen voor de knock-outfase. De Rotterdammers moeten dan zelf winnen en hopen dat CSKA Moskou in het andere duel in groep K een zege boekt op Wolfsberger AC.

Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Senesi, Spajic, Malacia; Diemers, Kökçü, Toornstra; Narsingh, Berghuis, Linssen.

Opstelling Dinamo Zagreb: Livakovic; Moharrami, Lauritsen, Théophile-Catherine, Gvardiol; Ademi, Jakic, Majer, Ivanusec; Kastrati, Petkovic.