De wedstrijd tussen FC Den Bosch en Almere City in de Keuken Kampioen Divisie gaat dinsdagavond niet door. De volledige selectie van de Brabanders moet van de GGD in quarantaine vanwege een coronabesmetting.

Bij Almere City zijn zelfs drie spelers positief getest op het coronavirus, maar de ploeg van trainer Ole Tobiasen was wel in staat om te spelen. Door de quarantaineverplichtingen bij FC Den Bosch gaat er alsnog een streep door het duel.

Het is niet bekend wie bij Den Bosch positief is getest op het coronavirus. De huidige nummer twaalf in de Keuken Kampioen Divisie meldt alleen dat het gaat om een lid van de selectie.

De wedstrijd tussen FC Den Bosch en Almere City zou om 18.45 uur beginnen in Stadion De Vliert. Het is nog niet bekend wanneer het duel kan worden ingehaald. De KNVB stelt zo snel mogelijk een nieuwe datum vast.

Almere City is goed aan het seizoen begonnen. De ploeg van Tobiasen bezet momenteel de tweede plek met dertien punten, vijf minder dan koploper NAC Breda, dat een wedstrijd meer gespeeld heeft. Den Bosch staat na vijf speelronden op zes punten.

In de Eredivisie kon afgelopen zaterdag ook al een wedstrijd niet doorgaan vanwege coronabesmettingen. Acht spelers van RKC Waalwijk werden in quarantaine geplaatst vanwege twee positieve tests, waarna er een streep ging door de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in de Keuken Kampioen Divisie