Thomas Letsch zit zaterdagavond weer op de bank als Vitesse een uitwedstrijd tegen Ajax speelt. De hoofdtrainer van de Arnhemmers testte negatief op het coronavirus.

Ruim een week geleden werd bekend dat Letsch en zeven andere stafleden van Vitesse - Joseph Oosting, Jan Fiesser, Rein Baart, Jan van Norel, Tim Arends, Dennis van der Meulen en Jos Kortekaas - het COVID-19-virus onder de leden hadden.

Vanwege de vele coronabesmettingen verleende de KNVB dispensatie aan Vitesse, zodat technisch directeur Johannes Spors, hoofd jeugdopleiding Edward Sturing en jeugdtrainer Nicky Hofs de honneurs konden waarnemen tegen Sparta Rotterdam (2-0).

Vitesse meldde vrijdagavond dat alle stafleden en spelers nu negatief zijn getest op het coronavirus en dat Letsch dus ook weer terugkeert op de bank. Interim-coach Sturing blijft tegen Ajax wel nog aangesloten bij de A-selectie.

De wedstrijd tussen Ajax en Vitesse begint zaterdag om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA. Zowel de Amsterdammers als de Arnhemmers wisten de eerste twee wedstrijden van het Eredivisie-seizoen te winnen en staan op zes punten.

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in de Eredivisie