Leeds United heeft woensdag een afbeelding van Osama Bin Laden uit het stadion verwijderd. Een foto van de voormalig Al Qaeda-leider was tussen andere foto's van fans van de club beland.

Supporters van Leeds konden foto's van zichzelf opsturen, die op de lege stoeltjes in het stadion zijn geplaatst zolang er zonder publiek wordt gespeeld in Engeland. Een grappenmaker stuurde niet een foto van zichzelf op maar van Bin Laden, die door de Verenigde Staten verantwoordelijk wordt gehouden voor de aanslagen op 11 september 2001.

Leeds, dat als nummer twee van het Championship dicht bij promotie is naar de Premier League, speelt zaterdag tegen Fulham pas zijn eerste thuiswedstrijd sinds de corona-uitbraak. "We zullen ons ervan verzekeren dat er geen aanstootgevende foto's meer op de tribunes staan", laat de club weten,

Het is niet de eerste keer sinds de corona-uitbraak dat een ongewenste foto tussen afbeeldingen van supporters opduikt in een leeg stadion. Bij de Australische rugbyclub Penrith Panthers werd een foto van de Britse seriemoordenaar Harold Shipman gespot.