Tottenham Hotspur heeft zondag in de Premier League de tweede nederlaag op rij geleden. Ondanks een doelpunt van Steven Bergwijn werd met 2-3 van Wolverhampton Wanderers verloren.

De 'Wolves' gaan door de overwinning de ploeg van manager José Mourinho voorbij in de stand en staan nu zesde, één plek en twee punten boven de 'Spurs', die vorige week ook al van Chelsea verloren (2-1).

De thuisploeg verkreeg via Bergwijn nog wel de voorsprong. De oud-PSV'er stond op de juiste plek om een rebound binnen te werken. Matt Doherty maakte na krap een half uur spelen gelijk.

Serge Aurier zette Tottenham op slag van rust opnieuw op voorsprong, maar na rust sloegen de gasten toe. Diego Jota maakte gelijk en Raúl Jiménez besliste het duel een kwartier voor tijd in het voordeel van Wolverhampton.

Manchester United beging eveneens een misstap, door met 1-1 gelijk te spelen bij Everton. De ploeg uit Liverpool nam op curieuze wijze de leiding, nadat doelman David de Gea tegen Dominic Calvert-Lewin aan schoot. De bal ging vervolgens het doel in.

Nieuweling Bruno Fernandes zorgde nog voor rust voor de gelijkmaker, waardoor United nog een punt overhield aan het duel. De ploeg heeft net als Wolverhampton 42 punten, maar een beter doelsaldo. Everton is elfde met 37 punten.

Bekijk de uitslagen en de stand in de Premier League