Dick Advocaat houdt zondag voor het uitduel met Vitesse vast aan dezelfde basiself als vorige week tegen PEC Zwolle (1-0-zege). Nicolai Jørgensen staat dus weer in de spits. Bij Vitesse zet interim-trainer Joseph Oosting Keisuke Honda op de bank.

Advocaat kan in Arnhem nog steeds niet beschikken over keepers Kenneth Vermeer en Justin Bijlow, verdedigers Rick Karsdorp, Sven van Beek, Ridgeciano Haps en Edgar Ié en middenvelder Liam Kelly.

De defensie van Feyenoord bestaat tegen Vitesse daardoor weer uit Lutsharel Geertruida, Eric Botteghin, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Voorin staat Jørgensen tussen aanvoerder Steven Berghuis en Luis Sinisterra.

Oosting kiest bij zijn eerste duel op de bank bij Vitesse voor een 4-3-3-systeem met op het middenveld Riechedly Bazoer, Matus Bero en Navarone Foor. Dat betekent dat Honda genoegen moet nemen met een plek op de bank.

De 33-jarige Japanner werd vorige maand op voorspraak van Leonid Slutsky naar Vitesse gehaald en kwam ook direct in de basis. De Russische trainer stapte vorige week vrijdag op na de nederlaag tegen sc Heerenveen (3-2), de vijfde verliesbeurt op rij voor de Arnhemmers.

Beloftentrainer Oosting is de tijdelijke vervanger van Slutsky. Hij stelt Nouha Dicko zondag op als rechtsbuiten in een aanval met verder spits Tim Matavz en aanvoerder Bryan Linssen.

Vitesse-Feyenoord begint om 12.15 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.

Opstelling Vitesse: Pasveer; Lelieveld, Doekhi, Obispo, Clark; Bazoer, Foor, Bero; Dicko, Matavz, Linssen.

Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Kökcü; Berghuis, Jörgensen, Sinisterra.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand van de Eredivisie