Mohamed Ihattaren keert zaterdag terug in de basis bij PSV voor het uitduel met FC Utrecht. De spelmaker ontbrak twee weken geleden nog in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo (4-1-winst) vanwege het overlijden van zijn vader.

De terugkeer van Ihattaren gaat ten koste van Érick Gutiérrez, die genoegen moet nemen met een plaats op de bank.

Jeroen Zoet staat weer onder de lat bij de ploeg van trainer Mark van Bommel. De doelman miste door een blessure de Europa League-wedstrijd tegen Rosenborg en moest ook het duel met VVV aan zich voorbij laten gaan.

Ook Jorrit Hendrix verschijnt aan de aftrap bij PSV. De middenvelder viel begin deze maand geblesseerd uit in de wedstrijd tegen Rosenborg en maakt in Utrecht zijn rentree.

In de defensie kiest Van Bommel voor Timo Baumgartl in plaats van Daniel Schwaab. De Duitser genoot tegen VVV nog een basisplaats.

Eerste speelminuten Van Overeem bij Utrecht

FC Utrecht -trainer John van den Brom heeft zijn elftal op één plek gewijzigd ten opzichte van het duel met Vitesse (2-1-verlies). Joris van Overeem neemt de plaats in van Issah Abass. Van Overeem miste door een enkelblessure de eerste maanden van het seizoen en komt zaterdag voor het eerst in actie.

FC Utrecht-PSV begint zaterdag om 20.45 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek; Rosario, Hendrix; Doan, Ihattaren, Bergwijn; Malen.

FC Utrecht: Paes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Van der Maarel; Van Overeem, Maher, Gustafson, Ramselaar; Kerk, Van de Streek.