PSV begint zondag met vier wijzigingen ten opzichte van de vorige competitiewedstrijd aan het uitduel met PEC Zwolle. Mohamed Ihattaren, Bruma, Timo Baumgartl en Michal Sadílek keren allen terug in de basis.

Zij nemen de plaatsen in van Cody Gakpo, Ritsu Doan, Daniel Schwaab en Olivier Boscagli, die afgelopen woensdag tegen FC Groningen (3-1-zege) nog aan de aftrap verschenen bij PSV.

Ihattaren vormt samen met Pablo Rosario en Jorrit Hendrix het middenveld, waardoor Steven Bergwijn opschuift naar de aanval. Tegen Groningen begon Bergwijn centraal op het middenveld.

De opstelling tegen PEC is exact dezelfde als die in de topper tegen Ajax. Ihattaren, Bruma, Baumgartl en Sadílek hadden ook een basisplaats bij het duel dat vorige week zondag in 1-1 eindigde.

PSV staat met zeventien punten uit zeven wedstrijden tweede en komt bij een overwinning weer op gelijke hoogte met koploper Ajax. PEC bezet met zeven punten de dertiende plaats.

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en PSV begint zondag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.

Opstelling PEC Zwolle: Mous; Hamer, Lachman, Kersten, Van Wermeskerken; Saymak, Thy, Clement; Bel Hassani, Ghoochannejhad, Johnsen

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek; Rosario, Hendrix, Ihattaren; Bergwijn, Malen en Bruma

Bekijk de uitslagen, de stand en het programma in de Eredivisie