Aankoop Marcos Senesi kan zondag zijn debuut maken voor Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De 22-jarige verdediger is speelgerechtigd voor het Eredivisie-duel.

Senesi werd anderhalve week geleden op de slotdag van de transfermarkt voor naar verluidt 7 miljoen euro overgenomen van San Lorenzo uit zijn geboorteland Argentinië.

De nieuwe nummer 4 van Feyenoord sloot daarna aan bij Jong Argentinië, waarvoor hij vorige week woensdag negentig minuten meedeed in het duel met Jong Bolivia (5-0-zege). Hij bleef zondag op de bank voor de wedstrijd tegen Jong Colombia (3-1-zege)

Senesi was niet op tijd terug uit Zuid-Amerika om woensdag mee te trainen bij Feyenoord. Hij maakte al wel vast kennis met zijn nieuwe teamgenoten.

Internationals Steven Berghuis, Kenneth Vermeer, George Johnston, Wouter Burger en Marouan Azarkan sloten woensdag wel weer aan bij de selectie van Jaap Stam.

Feyenoord staat op de negende plek in de Eredivisie met zes punten uit vier duels. De Rotterdammers beginnen zondag om 14.30 uur aan hun thuisduel met ADO.

Bekijk het programma en de stand van de Eredivisie