Feyenoord begint zondag met Liam Kelly in de basis aan het thuisduel met FC Utrecht. De Ier maakt in De Kuip zijn debuut in de basis.

Trainer Jaap Stam doet geen beroep op Orkun Kökçü en Wouter Burger, twee spelers die vorige week nog in de basis stonden. Zij beginnen op de bank, net als Leroy Fer.

Achterin keert Rick Karsdorp terug, nadat hij in de Europese ontmoeting met Dinamo Tbilisi niet speelgerechtigd was. Voor de rest blijft de achterhoede intact. Stam doet voorin een beroep op Steven Berghuis, Luis Sinisterra, Luciano Narsingh én Sam Larsson.

De nieuwe aanwinst Edgar Miguel Ié begint op de bank. De verdediger werd eerder deze week voor een seizoen gehuurd van Trabzonspor.

Bij Utrecht staat onder anderen Gyrano Kerk aan de aftrap. De begeerde aanvaller verlengde eerder deze week zijn contract bij de Domstedelingen.

Feyenoord jaagt voor eigen publiek op de eerste zege in de Eredivisie, na twee gelijke spelen. Utrecht won juist twee keer. Het duel begint om 16.45 uur. Pol van Boekel is de arbiter.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Kelly, Berghuis, Tapia; Larsson, Narsingh, Sinisterra.

Opstelling FC Utrecht: Paes; Klaiber, Hoogma, Janssen, Guwara; Strieder, Gustafson, Maher; Kerk, Abass, Joosten.

Bekijk de uitslagen, de stand en het programma in de Eredivisie