FC Utrecht begint met dezelfde opstelling als vorige week in de heenwedstrijd aan de return tegen het Bosnische Zrinsjki Mostar in de tweede voorronde van de Europa League.

In tegenstelling tot vorige week heeft coach John van den Brom wel weer de beschikking over Joris van Overeem en Issah Abass. Beide middenvelders beginnen op de bank in Mostar. Patrick Joosten ontbreekt ten opzichte van de heenwedstrijd in de selectie.

Ook aanwinst Justin Hoogma is niet afgereisd naar Bosnië en Herzegovina. De verdediger, die dit seizoen door Utrecht wordt gehuurd van 1899 Hoffenheim, sluit vrijdag pas aan bij de selectie.

FC Utrecht moest zich vorige week in Stadion Galgenwaard tevredenstellen met een teleurstellend 1-1-gelijkspel tegen Zrinjski. Miljan Govedarica opende in de eerste helft de score, waarna Gyrano Kerk na rust voor de gelijkmaker zorgde.

Utrecht moet scoren in Bosnië

Door de remise moeten de Domstedelingen scoren in het Bijeli Brijeg-stadion om kans te maken op een plaats in de derde voorronde van de Europa League.

De return tussen Zrinjski Mostar en FC Utrecht begint om 19.00 uur en staat onder leiding van de Finse scheidsrechter Antti Munukka. De winnaar van dit tweeluik speelt in de volgende voorronde tegen NK Domzale uit Slovenië of het Zweedse Malmö FF.

Opstelling Zrinjski Mostar: Brkic, Cirjak, Hadzic, Sovsic, Barbaric, Rugasevic, Jakovljevic, Rustemovic, Mandic, Kadusic, Govedarica.

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Bergström, Janssen, Guwara; Maher, Van de Streek, Gustafson; Kerk, Lonwijk, Cerny.

Bekijk het programma en de uitslagen in de Europa League