Neymar heeft zich maandag alsnog bij Paris Saint-Germain gemeld voor het nieuwe seizoen. De sterspeler arriveerde een week te laat op het trainingscomplex van de Franse topclub.

Een week geleden liet PSG weten dat Neymar tegen afspraken in niet was komen opdagen. Zijn vader snapte niets van de ophef en zei dat de club wist dat de Braziliaan verplichtingen bij zijn voetbalschool had.

De 27-jarige Neymar lijkt uit te zijn op een terugkeer naar FC Barcelona, waar hij tussen 2013 en 2017 al speelde. De aanvaller krijgt van PSG de ruimte om te vertrekken, al is nog niet bekend of de onderhandelingen met Barcelona al gestart zijn.

Sinds zijn komst naar PSG in 2017 kwam Neymar tot 58 officiële wedstrijden, waarin hij 51 keer scoorde en 29 assists gaf. Hij veroverde twee landstitels met de club.

De 97-voudig international van Brazilië, die onlangs wegens een enkelblessure ontbrak op de Copa América, pakte in zijn vier jaar bij Barcelona tien prijzen.

Neymar haalde recent vaker het nieuws met randzaken. Ruim een maand geleden werd de vedette door een vrouw beschuldigd van verkrachting. Hij moest daardoor voor de rechter verschijnen.