Arjen Robben heeft donderdag een punt achter zijn carrière gezet. Een overzicht van de mooiste foto's uit de prachtige loopbaan van de 35-jarige vleugelaanvaller.

Arjen Robben maakte op 2 december 2000 zijn debuut in het betaald voetbal voor FC Groningen. (Foto: Pro Shots)

Na twee seizoenen voor de 'Trots van het Noorden' maakte hij de overstap naar PSV. (Foto: Pro Shots)

Robben veroverde in 2003 de landstitel met PSV, de eerste van in totaal 31 prijzen in zijn loopbaan. (Foto: ANP)

Op 30 april 2003 debuteerde hij in de vriendschappelijke interland tegen Portugal voor het Nederlands elftal. (Foto: Pro Shots)

Misschien wel de bekendste wissel ooit bij Oranje: Robben wordt in het EK-duel met Tsjechië door bondscoach Dick Advocaat vervangen door Paul Bosvelt. (Foto: Pro Shots)

In de zomer van 2004 verruilde de 96-voudig Oranje-international PSV voor Chelsea. (Foto: ANP)

Met de Engelse topclub werd hij onder meer twee keer landskampioen. (Foto: ANP)

Na drie seizoenen bij Chelsea verhuisde Robben naar Real Madrid, waarmee hij in 2008 de landstitel pakte. (Foto: Pro Shots)

In 2009 begon hij aan zijn periode bij Bayern München, waarmee hij in zijn eerste seizoen onder coach Louis van Gaal meteen landskampioen werd. (Foto: Pro Shots)

Een van de bekendste momenten uit de carrière van Robben: hij krijgt in de WK-finale van Oranje tegen Spanje een grote kans op de openingstreffer, maar Iker Casillas brengt redding. (Foto: ANP)

In 2012 wordt een penalty van Robben in de verlenging van de Champions League-finale tegen zijn oude club Chelsea gestopt door doelman Petr Cech. (Foto: ANP)

Een jaar later revancheerde hij zich door de winnende goal te maken in de Champions League-finale tegen Borussia Dortmund. (Foto: ANP)

Op het WK van 2014 had Robben met twee doelpunten een groot aandeel in de historische 5-1-zege op Spanje. (Foto: Pro Shots)

Hij sloot zijn carrière af met de winst van de DFB-Pokal, zijn 21e prijs voor Bayern München. (Foto: Pro Shots)