Frank de Boer heeft woensdagavond (lokale tijd) met Atlanta United een late nederlaag geleden in de MLS. De formatie ging in blessuretijd ten onder tegen Toronto FC: 3-2.

Het was de eerste nederlaag in drie duels, nadat Atlanta de afgelopen twee competitieduels had gewonnen. De Spanjaard Alejandro Pozuelo bezorgde Toronto de winst, door in blessuretijd een strafschop binnen te schieten.

De thuisploeg was al vroeg op voorsprong gekomen door Tsubasa Endoh. waarna Gonzalo Martínez de score vanaf 11 meter in evenwicht bracht. Julian Gressel gaf de ploeg van De Boer vervolgens zelfs de voorsprong.

Nog binnen het half uur trok Pozuelo de stand gelijk, waarna de Spanjaard diep in blessuretijd zijn tweede maakte. Martínez kreeg vervolgens nog de kans om Atlanta vanaf 11 meter op gelijke hoogte te schieten, maar de Argentijn schoot over.

Door de zesde nederlaag van het seizoen staat Atlanta United vierde in de Eastern Conference. De regerend kampioen staat zes punten achter op koploper Philadelphia Union, maar heeft wel twee duels minder gespeeld.

Wayne Rooney werd op weergaloze wijze matchwinner bij het duel tussen DC United en Orlando City FC (1-0). De Engelse spits schoot de bal in de tiende minuut vanaf eigen helft in het doel.

Rooney maakt winnend doelpunt van eigen helft voor DC United
60
Rooney maakt winnend doelpunt van eigen helft voor DC United