Paris Saint-Germain heeft dinsdag opnieuw een nederlaag geleden. De Parijzenaars verloren drie dagen na de finale van de Coupe de France tegen Stade Rennes ook in de competitie van Montpellier: 3-2.

PSG leek aanvankelijk op weg naar de zege. De bezoekers stonden tien minuten voor tijd nog op een 1-2-voorsprong door doelpunten van Ambroise Oyongo (0-1, eigen goal) en Ángel Di María (1-2) en een tegentreffer van Presnel Kimpembe (1-1, eigen goal).

De ploeg van de bekritiseerde trainer Thomas Tuchel gaf het in de slotfase echter compleet weg. Eerst maakte Andy Delort de 2-2 en een paar minuten later Souleymane Camara zelfs de 3-2.

PSG kon de pas derde competitienederlaag van het seizoen makkelijk hebben, want de club is al lang en breed kampioen en heeft ook nog altijd een straatlengte voorsprong op nummer twee OSC Lille (zestien punten en één wedstrijd minder gespeeld).

Di María scoort na fraaie pirouette tegen Montpellier
30
Di María scoort na fraaie pirouette tegen Montpellier

PSG moet zich tevreden stellen met landstitel

Rennes bezorgde PSG afgelopen zaterdag heel wat meer pijn in de finale van de Coupe de France door een 0-2-achterstand weg te werken (2-2) en vervolgens de strafschoppen beter te nemen (6-5).

De frustraties liepen na die wedstrijd hoog op bij Neymar. De sterspeler deelde bij de podiumceremonie een tik uit aan een supporter, een actie waar Tuchel maandag zijn ongenoegen over uitsprak.

PSG werd al eerder in de Champions League en de Coupe de la Ligue een vroegtijdig stadium uitgeschakeld en moet zich daardoor tevredenstellen met alleen de landstitel.

Neymar haalt uit naar fan na verloren bekerfinale
32
Neymar haalt uit naar fan na verloren bekerfinale

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in Ligue 1