Feyenoord begint woensdag met Jeremiah St. Juste, Orkun Kokcü en Dylan Vente in de basis aan de uitwedstrijd tegen NAC Breda.

St. Juste, Kokcü en Vente mogen spelen, omdat Cuco Martina, Robin van Persie (beiden geblesseerd), Steven Berghuis en Nicolai Jørgensen (beiden geschorst) afwezig zijn.

Kokcü vormt samen met Jordy Clasie en Tonny Vilhena het middenveld, waardoor Jens Toornstra naar de rechterkant van de aanval verhuist.

Bij NAC start Mikhail Rosheuvel. De aanvaller krijgt de voorkeur boven Gervane Kastaneer, die genoegen moet nemen met een plek op de reservebank.

Feyenoord bij zege verzekerd van derde plaats

Feyenoord is bij een zege op NAC verzekerd van de derde plaats en daarmee een ticket voor de voorrondes van de Europa League.

NAC moet winnen om kans te blijven maken op handhaving in de Eredivisie. De Brabanders hebben als hekkensluiter vijf punten achterstand op de nummer voorlaatst Excelsior.

NAC Breda-Feyenoord vangt woensdag om 20.45 uur aan in het Rat Verlegh Stadion en staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.

Opstelling NAC Breda: Van Leer; Van Anholt, Koch, Damen, Gersbach; Kali, Lundqvist, Ilic; Korte, Te Vrede, El Allouchi

Opstelling Feyenoord: Vermeer; St. Juste, Botteghin, Van Beek, Malacia; Clasie, Vilhena, Kokcü; Toornstra, Vente, Larsson.