Verdediger Timothy Fosu-Mensah heeft een operatie ondergaan aan zijn knie, zo meldt zijn club Fulham vrijdag. De 21-jarige Nederlander komt daardoor niet meer in actie dit seizoen.

Fosu-Mensah raakte vorige week geblesseerd aan zijn knie in het gewonnen Premier League-duel met Everton (2-0). Hij liep daarbij schade op aan zijn kniebanden. Het is nog onduidelijk hoelang hij nodig heeft om te herstellen.

Voor de revalidatie keert Fosu-Mensah terug naar Manchester United, waar hij nog tot de zomer van 2020 onder contract staat. Het al gedegradeerde Fulham huurde de verdediger dit seizoen van United.

Drievoudig international Fosu-Mensah kwam dit seizoen slechts tot dertien duels voor Fulham. Vorig seizoen werd hij ook al verhuurd door United. Toen speelde hij 24 duels voor Crystal Palace.

Fosu-Mensah doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte in 2014 de overstap naar Manchester United. Daar debuteerde hij een jaar later onder coach Louis van Gaal in het eerste elftal. Een vaste basisplek bij de club uit Manchester wist de Amsterdammer nooit te veroveren.

Bekijk de stand en het programma in de Premier League