Arjen Robben heeft woensdag de looptraining hervat bij Bayern München. De 35-jarige aanvaller is op de weg terug van een kuitblessure.

Robben kwam sinds november niet meer in actie voor de koploper van de Bundesliga door een bovenbeenblessure. Zijn rentree leek al eerder aanstaande, maar vorige week liep de oud-international een kuitblessure op tijdens een training.

Robben is bezig aan zijn laatste maanden bij Bayern. De oud-speler van FC Groningen, PSV, Chelsea en Real Madrid heeft besloten om na tien seizoen de 'Rekordmeister' te verlaten.

In zijn laatste seizoen heeft Robben nog weinig kunnen betekenen voor zijn club. Hij speelde negen competitieduels (drie doelpunten) en kwam vier keer uit in de Champions League (twee goals).

Het is nog niet bekend wat Robben na dit seizoen gaat doen. Meerdere clubs, waaronder PSV en FC Groningen, hebben hun interesse in de vleugelspeler kenbaar gemaakt.

Bayern speelt woensdagavond (aftrap 21.00 uur) in de Champions League thuis tegen Liverpool. Het heenduel in de achtste finales eindigde in 0-0. Zondag speelt Bayern in de Bundesliga thuis tegen Mainz 05.

Bekijk het programma en de stand in de Bundesliga