Jong FC Utrecht heeft maandag de achtste nederlaag op rij geleden in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Robin Pronk verloor op eigen veld met 1-2 van TOP Oss en is daardoor weer hekkensluiter.

TOP Oss kwam op Sportpark Zoudenbalch tien minuten na rust op voorsprong via aanvoerder Bryan Smeets, die op aangeven van Dennis Janssen hard raak schoot.

Het antwoord van de Utrechtse beloften liet niet lang op zich wachten, want Ruben Hoogenhout maakte vijf minuten na de 1-0 gelijk nadat zijn als voorzet bedoelde schot in het doel belandde. TOP Oss trok alsnog aan het langste eind nadat Norichio Nieveld een kwartier voor tijd bij de tweede paal binnen werkte.

De laatste keer dat Jong FC Utrecht minstens een punt overhield aan een competitieduel was op 14 december 2018 tegen FC Dordrecht (4-1). De Domstedelingen blijven door de achttiende nederlaag van het seizoen op veertien punten steken en zakken daardoor weer naar de laatste plaats.

Helmond Sport staat ook op veertien punten, maar de Brabanders hebben een beter doelsaldo en dat is weer leidend nu beide ploegen evenveel duels hebben gespeeld. TOP Oss boekte in Utrecht de twaalfde zege van het seizoen en staat achtste met 41 punten.

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in de Keuken Kampioen Divisie