PSV begint zondag met de herstelde Hirving Lozano en Steven Bergwijn aan de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Bij de thuisclub is er voor het eerst een basisplaats voor Michiel Kramer.

Zowel Bergwijn als Lozano was een twijfelgeval bij PSV. Bergwijn viel vorige week in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard uit en PSV vreesde voor een zware beenblessure. In het ziekenhuis bleek de schade mee te vallen, waarna Bergwijn vrijdag alweer een groot gedeelte van de training met de groep meedeed.

Lozano liep twee weken terug tegen FC Groningen een blessure aan zijn hoofd op. De Mexicaan ontbrak tegen Fortuna in de selectie, maar heeft tegen FC Utrecht dus gewoon weer een basisplaats.

Captain Luuk de Jong completeert de aanval van de ploeg van trainer Mark van Bommel, die op het middenveld en in de verdediging vasthoudt aan de gebruikelijke namen.

Bazoer en Emanuelson ontbreken bij FC Utrecht

Bij FC Utrecht ontbreken de geschorste Urby Emanuelson en Riechedly Bazoer, nadat ze vorige week rood kregen in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (4-3-verlies). Kramer, die vorige maand overkwam van het Israëlische Maccabi Haifa, gaat door zijn basisplaats zijn eerste minuten maken in Utrechtse dienst.

FC Utrecht tegen PSV begint zondag om 16.45 uur in Stadion Galgenwaard en staat onder leiding van arbiter Pol van Boekel. Als de Eindhovenaren winnen vergroten ze de voorsprong op nummer twee Ajax tot acht punten. De Amsterdammers verloren zaterdag met 1-0 van Heracles Almelo.

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Letschert, Janssen, Gavory; Van Overeem, Gustafson, Van de Streek, Boussaid, Kerk; Kramer.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Pereiro, Hendrix; Lozano, De Jong, Bergwijn.