Ricardo Kishna heeft maandag na ruim zestien maanden zijn rentree gemaakt bij ADO Den Haag. De 24-jarige aanvaller deed een half uur mee in het duel van de belofteploeg met Jong Willem II.

Kishna scheurde vorig jaar september in de thuiswedstrijd tegen zijn oude club Ajax voor de tweede keer in zijn loopbaan zijn kruisband af. Hij moest geopereerd worden, waarna hem een lange revalidatie wachtte.

De buitenspeler werd toen al gehuurd van Lazio en dat is ook dit seizoen weer het geval, omdat ADO niet over het geld beschikte om zijn tot komende zomer doorlopende contract in Rome af te kopen.

Sinds zijn overstap naar ADO kwam Kishna tot slechts twee officiële wedstrijden namens de club uit de Hofstad. Hij was daarin wel goed voor een assist.

De Hagenaar begon ooit in de jeugdopleiding van ADO, maar werd al vrij snel overgenomen door Ajax, waarvoor hij tot 47 wedstrijden en zeven doelpunten in het eerste elftal kwam.

Kishna besloot medio 2015 de overstap te maken naar Lazio, maar zijn verblijf in Italië werd nooit een succes. De Serie A-club verhuurde de aanvaller al aan het Franse Lille, voordat hij zich op huurbasis bij ADO voegde.