De eigenaar van Notts County Alan Hardy heeft besloten de club te koop te zetten nadat hij zondag in opspraak was geraakt door een pikante foto op Twitter.

Hardy plaatste een screenshot van een reactie op Twitter van een boze fan van Notts County. Onderin beeld waren ook andere foto's te zien die op de telefoon van Hardy staan, waaronder een van zijn geslachtsdeel.

De eigenaar van de oudste profclub ter wereld (opgericht in 1862) verwijderde het bericht snel weer, maar het leed was toen al geschied. Hardy bood uitgebreid excuses aan en beloofde per direct al zijn activiteiten op sociale media te staken.

Enkele uren later verscheen op de website van Notts County het bericht dat Hardy de club "met tegenzin" te koop heeft gezet. 

"Ik wil hierbij graag duidelijk maken dat de huidige positie van de club in de competitie geen rol heeft gespeeld in mijn beslissing, net als de gebeurtenissen van afgelopen weekend", zegt Hardy in een verklaring. "Tot er een nieuwe koper is gevonden, zal ik me volledig inzetten voor deze club."

Hardy was sinds 2017 voorzitter van Notts County, dat momenteel onderaan staat in de League Two. 'Big Alan' raakte vorig jaar ook al in opspraak wegens te hard rijden. Hardy kreeg toen een rijontzegging van drie maanden.