Jong PSV heeft maandag duur puntenverlies geleden in de Keuken Kampioen Divisie. De Eindhovenaren kwamen voor eigen publiek niet langs MVV Maastricht: 2-2.

De bezoekers kenden een droomstart op sportpark De Herdgang, want Joeri Schroijen tekende al na achttien seconden met een fraaie volley voor de openingstreffer.

Heel lang kon MVV niet genieten van die voorsprong, want zes minuten later stond het weer gelijk. Matthiad Verreth mocht aanleggen voor een strafschop na een overtreding op Joël Piroe en de Belgische middenvelder maakte geen fout in de afronding.

Vlak nadat Jong PSV de uitgelezen kans kreeg op voorsprong te komen - doelman Luuk Koopmans redde op een inzet van Justin Lonwijk - sloeg MVV voor de tweede keer toe. Shermar Martina passeerde meerdere PSV'ers en schoot vervolgens raak in de korte hoek.

Jong PSV kwam na 64 minuten weer op gelijke hoogte via aanvoerder Piroe en speelde de laatste twintig minuten met een man meer na een rode kaart voor Luc Mares (twee keer geel), maar de winnende treffer bleef uit in Eindhoven.

Door het gelijkspel stijgt Jong PSV wel naar de zesde plek ten koste van TOP Oss. De ploeg van trainer Dennis Haar heeft een punt minder dan nummer vijf Roda JC. MVV komt op 27 punten en blijft veertiende.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Keuken Kampioen Divisie