Justin Bijlow kan minimaal twee maanden niet in actie komen. De doelman van Feyenoord liep zaterdagavond in de verloren uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (3-1) een breuk in zijn linkervoet op. 

De twintigjarige Bijlow raakte na een uur spelen bij een 2-1-stand geblesseerd in Zwolle en moest zich laten vervangen door Kenneth Vermeer. Hij werd zondag al succesvol geopereerd aan de breuk.

Door zijn zware blessure mist Bijlow onder meer het TOTO KNVB-bekerduel van woensdag met Fortuna Sittard en de Klassieker tegen Ajax van volgende week. Beide duels worden in De Kuip gespeeld.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Bijlow met een blessure kampt. De eerste doelman van Feyenoord miste in de eerste seizoenshelft de duels met Vitesse (2-1-zege) en Willem II (1-1-gelijkspel) door een kwetsuur aan zijn knie.

Feyenoord op grote achterstand van PSV en Ajax

Bijlow maakte op 13 augustus 2017 in de thuiswedstrijd tegen FC Twente zijn debuut voor Feyenoord en is sinds het vertrek van Brad Jones afgelopen zomer eerste doelman bij de Rotterdammers. De jeugdinternational van Oranje speelde tot dusver twintig officiële duels voor Feyenoord.

De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst leed zaterdag bij PEC al de vierde nederlaag van het seizoen. Feyenoord bezet momenteel de derde plek in de Eredivisie op grote achterstand van koploper PSV en nummer twee Ajax.

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in de Eredivisie