Brahim Darri en Anass Achahbar zullen voorlopig meetrainen en wedstrijden spelen bij Jong NEC. De aanvallers zijn voor straf uit de eerste selectie van de Nijmegenaren gezet.

De sanctie volgt op "een woordenwisseling" tussen het duo en de technische staf in de rust van het duel tussen FC Eindhoven-NEC van afgelopen zondag (3-2-nederlaag), meldt de huidige nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie dinsdag op zijn site.

De 24-jarige Darri kwam afgelopen zomer transfervrij over van Heracles Almelo. De buitenspeler kwam dit seizoen in vijftien competitiewedstrijden tot vier goals en twee assists voor NEC.

Achahbar (25) staat onder contract bij PEC Zwolle, maar speelt sinds vorig seizoen op huurbasis in Nijmegen. De oud-Feyenoorder staat deze jaargang op zeven doelpunten en drie assists in twintig competitieduels.

NEC kent een zeer teleurstellend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Jack de Gier heeft slechts 25 punten na twintig duels. De volgende wedstrijd van NEC is vrijdag in eigen huis tegen Telstar.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand van de Keuken Kampioen Divisie