De wedstrijd tussen de beloftenploegen van Heracles Almelo en Achilles'29 in de Nederlandse reservecompetitie heeft maandagavond een opmerkelijke uitslag opgeleverd. In Almelo werd het liefst 20-0.

Halverwege was de stand in het Polman Stadion al 10-0. In de tweede helft scoorde koploper Heracles nog eens tien keer. Spits Vincent Vermeij was zes keer trefzeker.

Het tweede team van Achilles'29 kent een hopeloos seizoen. Alle negen wedstrijden gingen verloren en met een doelsaldo van 4-81 staat de ploeg stijf onderaan.

Achilles'29 ging eerder al met dubbele cijfers onderuit tegen Jong FC Emmen (0-11), Jong De Graafschap (10-0), Jong SC Cambuur (0-10) en Jong FC Twente (2-10).

De club uit Groesbeek maakte in 2013 de overstap naar het betaalde voetbal, maar kreeg te kampen met financiële problemen en degradeerde vorig jaar zomer naar de Tweede Divisie. Begin dit jaar werd de proftak failliet verklaard. Inmiddels is het eerste elftal afgezakt naar de Derde Divisie, waar het tegen degradatie strijdt.

Bekijk alle 20 goals van Jong Heracles tegen Jong Achilles'29
147
Bekijk alle 20 goals van Jong Heracles tegen Jong Achilles'29