Duitsland kan in de laatste groepswedstrijd van de Nations League tegen het Nederlands elftal weer een beroep doen op Marco Reus. De aanvoerder van Borussia Dortmund sloot zaterdag aan bij de training van de 'Mannschaft'.

Duitsland kon donderdag niet beschikken over Reus in de met 3-0 gewonnen vriendschappelijke interland tegen Rusland. De 29-jarige aanvallende middenvelder kampte met een enkelblessure.

Julian Draxler is niet inzetbaar tegen Oranje. De aanvallende middenvelder van Paris Saint-Germain ontbrak vanwege een sterfgeval in zijn familie ook al tegen de Russen.

Jonas Hector viel geblesseerd uit in die wedstrijd, maar de verdediger van 1. FC Köln trainde zaterdag alweer mee en lijkt wel te kunnen spelen.

Duitsland is al gedegradeerd uit Nations League

Door de 2-0-overwinning van Nederland op Frankrijk degradeerde Duitsland naar divisie B van de Nations League. De ploeg van bondscoach Joachim Löw heeft na drie wedstrijden pas één punt.

Oranje heeft maandag aan een punt in de uitwedstrijd tegen Duitsland voldoende om zich te plaatsen voor de finaleronde van de Nations League.

De wedstrijd tussen Nederland en Duitsland begint maandag in Gelsenkirchen om 20.45 uur en staat onder leiding van de Roemeense scheidsrechter Ovidiu Hategan.

Bekijk het programma en de standen in de Nations League