Timothy Fosu-Mensah heeft maandag een negatieve hoofdrol vertolkt bij Fulham. De verdediger was met een eigen goal verantwoordelijk voor de 1-0-nederlaag van zijn club op bezoek bij Huddersfield Town.

Fosu-Mensah kopte na bijna een half uur spelen een voorzet vanaf links van Chris Lowe ongelukkig achter zijn eigen doelman Sergio Rico.

De drievoudig international van het Nederlands elftal, die zijn laatste interland op 26 maart tegen Portugal (0-3-zege) speelde, werd vervolgens in de rust gewisseld door trainer Slavisa Jokanović.

Bij Huddersfield Town maakte Terence Kongolo zijn rentree. De verdediger ontbrak de laatste drie wedstrijden wegens een hamstringblessure.

Last van kramp

Kongolo kreeg in de blessuretijd van de tweede helft last van kramp en liet zich vervangen door Juninho Bacuna. Rajiv van La Parra bleef op de reservebank zitten.

Huddersfield Town deed door de nipte zege, pas de eerste van het seizoen, de twintigste en laatste plaats op de ranglijst van de Premier League af aan Fulham en steeg naar de achttiende plaats.

Huddersfield Town bezit na elf speelrondes zes punten, één meer dan Fulham en ook één meer dan Cardiff City, dat zaterdag in eigen huis met 0-1 verloor van Leicester City.

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in de Premier League