Lionel Messi zou dinsdag zijn rentree kunnen maken voor FC Barcelona. De Argentijnse sterspeler stapt maandag op het vliegtuig met zijn ploeggenoten voor de uitwedstrijd tegen Internazionale in de groepsfase van de Champions League.

Messi is nagenoeg hersteld van een armbreuk die hij twee weken geleden opliep tijdens de thuiswedstrijd tegen Sevilla (5-2) in de Primera División.

FC Barcelona laat weten dat er maandagavond na de afsluitende training in Milaan een definitief besluit wordt genomen over het meespelen van Messi.

Zonder Messi won FC Barcelona het eerste duel met Internazionale (2-0) en werden ook de competitieduels met Real Madrid (5-1) en Rayo Vallecano (2-3) tot een goed einde gebracht.

Suárez grote man bij FC Barcelona

Luis Suárez was daarin de grote man bij FC Barcelona. De Uruguayaanse aanvaller maakte vijf doelpunten, waarvan liefst drie in de Clasico tegen aartsrivaal Real Madrid.

FC Barcelona plaatst zich bij een zege op Internazionale voor de knock-outfase van de Champions League en verzekert zich dan bovendien van de eerste plaats in groep B.

De Spaanse grootmacht gaan na drie speelrondes aan kop met negen punten, gevolgd door Internazionale (zes punten), Tottenham Hotspur en PSV (beide één punt).

De aftrap bij Internazionale-FC Barcelona in San Siro en ook bij Tottenham Hotspur-PSV op Wembley is dinsdag om 21.00 uur.

Bekijk het programma, de uitslagen en de standen in de Champions League