Justin Bijlow heeft donderdag zijn contract bij Feyenoord met twee jaar verlengd. De doelman ligt nu tot en met de zomer van 2023 vast in De Kuip.

Bijlow is sinds dit seizoen de eerste keuze onder de lat bij Feyenoord. Hij kreeg in de voorbereiding van trainer Giovanni van Bronckhorst de voorkeur boven Kenneth Vermeer en de inmiddels naar Al Nassr vertrokken Brad Jones.

De international van Jong Oranje speelde dit seizoen negen officiële wedstrijden voor Feyenoord en hield daarin vier keer de nul.

Bijlow vertolkte in de gewonnen strijd om de Johan Cruijff Schaal in het Philips Stadion tegen PSV een hoofdrol door in de beslissende strafschoppenserie inzetten van de spelers van de Eindhovenaren te keren.

De geboren Rotterdammer is blij met zijn nieuwe verbintenis en kijkt uit naar de komende jaren bij de landskampioen van het seizoen 2016/2017.

'Uit deze verlenging spreekt nog meer vertrouwen'

"Toen ik aan het begin van dit seizoen te horen kreeg dat ik de eerste doelman werd, kwam er voor mij al een droom uit", zegt hij op de website van zijn club.

"Uit deze verlenging spreekt nog meer vertrouwen. Ik geniet van het hier en nu, maar ga er ook alles aan doen om samen met Feyenoord door te groeien naar een hoger niveau en meer successen."

Feyenoord is na negen speelrondes de nummer drie van de Eredivisie, met zeven en twee punten achterstand op respectievelijk PSV en Ajax.

De Rotterdammers spelen zondag in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam vanaf 14.30 uur De Klassieker tegen Ajax en kan de aartsrivaal bij een overwinning dus voorbijstreven op de ranglijst.

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in de Eredivisie