PSV begint zaterdagdagavond in het Eredivisie-duel met NAC Breda met de vertrouwde namen. Dat betekent dat Érick Gutiérrez opnieuw op de bank begint.

Pablo Rosario, die voor het eerst deel uitmaakt van de voorselectie van het Nederlands elftal, krijgt op het middenveld opnieuw de voorkeur boven de Mexicaan.

Gaston Pereiro en Jorrit Hendrix completeren de middenlinie van trainer Mark van Bommel, die voorin kiest voor Steven Bergwijn, Luuk de Jong en Hirving Lozano. Denzel Dumfries, Daniel Schwaab, Nick Viergever en Angeliño vormen de achterhoede in Breda.

Afgelopen woensdag gaf Van Bommel nog spelers zonder vaste basisplaats en een aantal jongelingen de kans in het TOTO KNVB-bekerduel met Tweede Divisionist Excelsior Maassluis. De Eindhovenaren wonnen met 4-0, terwijl NAC zich blameerde tegen RKC Waalwijk (2-0).

Problemen bij NAC Breda

De nederlaag in Waalwijk deed de druk op trainer Mitchell van der Gaag verder toenemen. Technisch directeur Hans Smulders werd vrijdag al aan de kant gezet bij de kwakkelende Eredivisionist, waarop algemeen directeur Justin Goetzee zich solidair verklaarde.

NAC heeft na zes wedstrijden pas drie punten en dat is de slechste competitiestart sinds 1984. PSV gaat soeverein aan de leiding met vijf punten op nummer twee Ajax, die zaterdag om 20.45 uur uit speelt tegen Fortuna Sittard.

NAC-PSV begint zaterdagavond om 18.30 uur in het Rat Verlegh Stadion en staat onder leiding van arbiter Dennis Higler.

Opstelling NAC Breda: Van Leer; Sporkslede, Koch, Mets, Carolina; Kali, Nijholt; Rosheuvel, Mühren, Kastaneer; Te Vrede.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Pereiro, Hendrix; Bergwijn, De Jong, Lozano.