Koploper PSV begint zaterdag zonder aanwinsten aan Aziz Behich en Érick Gutiérrez aan de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag in de Eredivisie.

Zowel Behich als Gutiérrez zit op de bank in het Cars Jeans Stadion. Het is voor het eerst dat de twee zomerse aankopen deel uitmaken van de selectie van PSV.

Linksback Behich (27) werd eind vorige maand overgenomen van het Turkse Bursaspor en tekende voor vier jaar in Eindhoven. De vier jaar jongere middenvelder Gutiérrez zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2023.

Trainer Mark van Bommel bracht verder geen wijzigingen aan in zijn basiself ten opzichte van de laatste wedstrijd tegen Willem II (6-1-winst). Bart Ramselaar, die vrijdag nog belangrijk was voor Jong PSV, zit dus weer op de bank.

Ook ADO in bekende formatie

Net als Van Bommel bracht ook ADO-trainer Alfons Groenendijk geen wijzigingen aan in zijn basisopstelling. Onder anderen aanwinsten Giovanni Troupée en Tómas Necid beginnen daardoor weer aan de aftrap.

ADO Den Haag-PSV vangt zaterdag om 18.30 uur aan in de Hofstad. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. PSV is nog zonder puntenverlies, terwijl ADO na vier duels zesde staat met zes punten.

Opstelling ADO: Groothuizen; Malone, Troupée, Beugelsdijk, Kanon; Malone, El Khayati, Immers; Becker, Necid, Hooi.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino; Rosario, Hendrix, Pereiro; Bergwijn, De Jong en Lozano.

Bekijk het programma en de stand in de Eredivisie