PSV speelt de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur in de Champions League op Wembley. De Londense club meldt maandag dat het nieuwe stadion definitief niet op tijd af is voor de groepsfase van het miljoenenbal.

Tottenham werkt daarom ook de duels in groep B met FC Barcelona en Internazionale op Wembley af.

Het vernieuwde White Hart Lane zou aanvankelijk op 15 september tegen Liverpool in gebruik worden genomen. Het stadion voldoet echter nog niet aan alle veiligheidseisen, waardoor de club ook in de competitie voorlopig blijft uitwijken naar Wembley.

Het stadion in het noordwesten van Londen wordt normaal gesproken alleen gebruikt voor interlands van het Engelse elftal en de finale van de FA Cup, de League Cup en de play-offs om promotie.

Tottenham speelt de thuiswedstrijden in de poulefase van de Champions League op 3 oktober (FC Barcelona), 6 november (PSV) en 28 november (Internazionale).

Het is nog onduidelijk wanneer White Hart Lane heropend kan worden. Tottenham speelt sinds de zomer van 2017 zijn thuiswedstrijden op Wembley. 

Als nummer drie van de Premier League van vorig seizoen plaatste de ploeg van manager Mauricio Pochettino zich direct voor het hoofdtoernooi van de Champions League. De Londenaren liepen zondag (2-1 tegen Watford) tegen hun eerste puntenverlies van dit seizoen aan en staan na vier duels op de vijfde plaats. 

Bekijk de stand en de uitslagen in de Premier League