PSV hoopt zich nog voor het sluiten van de transfermarkt te versterken met linksback Aziz Behich. De landskampioen is met het Turkse Bursaspor in onderhandeling over een overgang van de Australische international.

PSV bevestigt dinsdag dat er gesprekken gaande zijn, maar dat van een akkoord nog geen sprake is. Dat volgt wellicht de komende dagen.

Mark van Bommel kent Behich van de Australische nationale ploeg. Op het WK in Rusland speelde de 27-jarige verdediger onder bondscoach Bert van Marwijk en de huidige PSV-trainer, die daar de assistent van zijn schoonvader was, mee in alle drie de groepsduels van de 'Socceroos'.

Behich zou bij PSV als linkervleugelverdediger de concurrentie aan moeten gaan met Angeliño, die deze zomer werd overgenomen van Manchester City en direct een basisplaats heeft afgedwongen.

Bursaspor wil twee keer zo veel voor Behich

Behich speelt al sinds 2013 voor Bursaspor, waar hij nog een doorlopend contract heeft. De Turken namen hem destijds over van het Australische Melbourne Heart.

PSV wil naar verluidt een kleine 2 miljoen euro betalen voor de 26-voudig international, terwijl Bursaspor het dubbele wil ontvangen. Clubs in Nederland hebben tot en met vrijdag de tijd om spelers aan te trekken.