Enzo Pérez gaat alsnog met Argentinië naar het WK in Rusland. De 32-jarige middenvelder vervangt de zwaar geblesseerde Manuel Lanzini.

Lanzini scheurde tijdens de training van vrijdag de voorste kruisband van zijn rechterknie af en wacht een maandenlange revalidatie.

De 25-jarige middenvelder kon op het WK waarschijnlijk op een basisplaats rekenen, aangezien hij in de laatste paar oefeninterlands steevast aan de aftrap was verschenen.

Pérez staat voor zijn tweede WK. Hij had vier jaar geleden tijdens de mondiale titelstrijd in Brazilië nog een basisplaats in de met 1-0 verloren finale tegen Duitsland.

De 23-voudig international staat tegenwoordig onder contract bij River Plate, dat hem vorig jaar zomer overnam van Valencia, waar hij drie jaargangen actief was.

Argentinië is op het WK ingedeeld in groep D, samen met IJsland, Kroatië en Nigeria. De Argentijnen nemen het op 16 juni eerst op tegen IJsland en kruisen daarna de degens met Kroatië (21 juni) en Nigeria (26 juni).

Marokko

Marokko houdt er serieus rekening mee dat het tijdens het WK niet kan beschikken over Nabil Dirar. De 32-jarige rechtsback kampt nog altijd met een kuitblessure.

Dirar moest de laatste twee oefenwedstrijden, tegen Oekraïne (0-0) en Slowakije (2-1-winst), al aan zich voorbij laten gaan en ontbreekt zaterdag ook in Estland als Marokko het afsluitende vriendschappelijke duel voor het WK speelt.

Bondscoach Hervé Renard heeft Oualid El Hajjam op het oog als vervanger van Dirar. De 27-jarige rechtsback moet zich gereed houden.

El Hajjam debuteerde in maart tijdens een oefenwedstrijd tegen Oezbekistan voor Marokko, maar een tweede interland bleef sindsdien uit.

Marokko is op het WK ingedeeld in groep B, samen met Spanje, Portugal en Iran. De Marokkanen nemen het op 15 juni eerst op tegen Iran en treffen daarna Portugal (20 juni) en Spanje (25 juni).

Bekijk de groepsindeling en het programma van het WK