Feyenoord heeft nog veel geld tegoed van Lazio. De Rotterdammers wachten nog steeds op betaling van de laatste termijn van de afkoopsom die de Romeinen in de zomer van 2014 overhadden voor Stefan de Vrij.

Feyenoord heeft inmiddels bij het internationaal sporttribunaal (CAS) een klacht ingediend over de betalingsachterstand van Lazio.

"Omdat we de laatste termijn van de transfersom van Lazio niet op onze rekening hebben ontvangen, hebben we de zaak geruime tijd geleden aanhangig gemaakt bij het CAS. We zijn in afwachting van de uitspraak'', laat de regerend landskampioen weten.

Feyenoord bedong vier jaar geleden voor De Vrij een transfersom van naar verluidt circa 8 miljoen euro bij Lazio. Hoeveel de Italianen nu nog moeten betalen, wil de club niet zeggen.

De Vrij is bezig aan zijn laatste seizoen bij Lazio. Hij deelde onlangs de directie van de huidige nummer vijf van de Serie A mee dat hij niet van plan is zijn aflopende contract te gaan verlengen.

De 26-jarige Nederlander staat in de belangstelling van de nodige topclubs, maar hij zou al een akkoord hebben bereikt met Internazionale over een verbintenis tot medio 2023.