Stefan de Vrij is bezig aan zijn laatste maanden bij Lazio. De club heeft de contractaanbieding voor de verdediger ingetrokken, zo stelt technisch directeur Igli Tare.

De 26-jarige international van Oranje beschikt in Rome over een aflopend contract en was met de club in gesprek om die verbintenis te verlengen.

Vanwege de weifelende houding van De Vrij, die onder meer op interesse van Internazionale en enkele Engelse clubs kan rekenen, heeft Lazio de aanbieding nu ingetrokken.

"Onze wegen scheiden in juni", zei Tare maandag voor het thuisduel van Lazio met Hellas Verona tegen Mediaset Premium. "Lazio heeft de aanbieding voor een nieuw contract ingetrokken."

Volgens Tare neemt de club De Vrij niets kwalijk. "Hij is een voorbeeldprof en daar zijn we hem dankbaar voor. Hij heeft ons veel gegeven, net als wij hem veel wilden geven met deze aanbieding."

De Vrij speelt sinds medio 2014 voor Lazio. De ploeg nam de verdediger na een succesvol WK in Brazilië voor zo'n 7 miljoen euro over van Feyenoord. 

Bekijk de uitslagen en het programma in de Serie A