Robert Zwinkels is met ADO Den Haag een contract voor onbepaalde tijd overeengekomen. De 34-jarige keeper speelt al bijna dertien jaar voor de club en is daarmee de langstzittende speler in de Eredivisie.

Volgens zijn nieuwe verbintenis gaat Zwinkels nog twee jaar door als doelman en treedt hij daarna in een andere functie in dienst bij ADO.

Zwinkels arriveerde in de zomer van 2005 in Den Haag. De Zuid-Hollander speelde eerder in de jeugdopleiding van Ajax, maar wist daar het eerste elftal niet te halen.

Met ruim twaalf seizoenen bij ADO is hij de meest clubtrouwe speler van de Eredivisie. Bram van Polen staat na Zwinkels het langst onafgebroken bij dezelfde club onder contract. De back speelt sinds 2007 voor PEC Zwolle.

In totaal stond Zwinkels in 134 officiële wedstrijden onder de lat bij de Hagenaars. Dit seizoen kan hij onder trainer Alfons Groenendijk na jaren op het tweede plan weer op een basisplaats rekenen.

Zwinkels zet op korte termijn een handtekening onder zijn nieuwe contract bij ADO, dat op een knappe achtste plek staat in de Eredivisie.

Live op de hoogte blijven van al het nieuws uit de Eredivisie? Download de NUsport-app

Bekijk het programma en de stand in de Eredivisie