Nicolai Jörgensen heeft spijt van de manier waarop hij zondag reageerde toen trainer Giovanni van Bronckhorst hem in de slotfase van het door Feyenoord verloren uitduel met VVV-Venlo (0-1) wisselde.

Jörgensen moest tien minuten voor tijd bij een gelijke stand (0-0) plaatsmaken voor Robin van Persie. Hij ging met veel misbaar naar de kant.

De 27-jarige Deense spits heeft inmiddels met Van Bronckhorst gesproken over het voorval. "Ik was gefrustreerd", erkende Jörgensen op Feyenoord TV. "Het was een slechte wedstrijd van het team maar ook van mij persoonlijk. Ik was boos op mezelf en dan is het natuurlijk niet goed om je emoties te tonen."

"Ik heb inmiddels een gesprek gehad met de trainer en uitgelegd waarom ik op die manier reageerde", vervolgde hij. "Het was niet correct tegenover de trainer en het team. Daar heb ik spijt van en het zal niet meer gebeuren.''

Newcastle United

Jörgensen had de afgelopen maand zijn zinnen gezet op een transfer naar Newcastle United. Feyenoord wist echter geen overeenkomst te bereiken over een transfersom voor de spits.

De Deen beleeft net als zijn club een minder succesvol seizoen dan vorig jaar, toen Feyenoord de titel pakte en Jörgensen met 21 treffers clubtopscorer werd.

Feyenoord staat na de nederlaag tegen VVV slechts vierde op al negentien punten achterstand van koploper PSV. De Rotterdammers maken nog wel kans op de KNVB-beker. Daarin bereikte Feyenoord vorige week de halve finales door PSV met 2-0 te kloppen.

Bekijk de uitslagen, de stand en het programma in de Eredivisie