Daley Blind maakt het seizoen waarschijnlijk 'gewoon' af bij Manchester United. De Engelse club heeft op de laatste dag van de transfermarkt geen overeenstemming weten te bereiken met AS Roma.

Diverse media in Italië en Engeland melden woensdag dat de overstap van Blind niet doorgaat. Dinsdag werd de 42-voudig international van Oranje nog aan Roma gelinkt, nadat de Italiaanse club linksback Emerson Palmieri voor zo'n 20 miljoen euro aan Chelsea verkocht.

Roma zou inmiddels doorgeschakeld hebben naar Jonathan Silva. De Argentijnse linksback staat momenteel nog onder contract bij Sporting Lissabon.

De 27-jarige Blind komt bij Manchester United momenteel amper in de plannen van manager José Mourinho voor. Hij wacht zelfs nog op zijn eerste speelminuten van dit kalenderjaar.

Bank

Blind had in de eerste drie competitiewedstrijden van dit seizoen nog wel een basisplaats, maar daarna werd hij naar de bank verdreven door Luke Shaw.

Sinds zijn komst van Ajax halverwege 2014 speelde Blind 139 officiële duels voor United, waarin hij zes doelpunten maakte en tien assists leverde. Zijn contract in Manchester loopt medio 2019 af.