Amin Younes lijkt fit voor de Eredivisiewedstrijd van Ajax komende zondag in de Arena tegen FC Utrecht. De Duitser hervatte donderdag de groepstraining bij de Amsterdamse club.

De 24-jarige Younes miste afgelopen zaterdag het uitduel met Willem II (1-3 winst) door een knieblessure. Donderdag maakte hij de gehele oefensessie af, terwijl veel selectiespelers een dag vrij hadden.

Alleen Daley Sinkgraven, Mateo Cassierra en de vier doelmannen André Onana, Benjamin van Leer, Kostas Lamprou en Norbert Alblas waren erbij.

Vrijdag traint Ajax weer met de volledige selectie, waarna trainer Marcel Keizer zijn wekelijkse persconferentie houdt op De Toekomst.

Kuipers

Ajax tegen FC Utrecht begint zondag om 14.30 uur in de Johan Cruijff Arena en staat onder leiding van arbiter Björn Kuipers.

De Amsterdammers, nummer twee in de Eredivisie, jagen op hun vierde zege op rij in de Eredivisie, na zeges op sc Heerenveen (0-4), Sparta (4-0), Feyenoord (1-4) en Willem II (1-3). FC Utrecht is door de mindere resultaten in de laatste weken afgezakt naar de achtste plaats.

Bekijk het programma en de stand in de Eredivisie