Het duel in de Premier League tussen Leicester City en West Bromwich Albion heeft maandagavond geen winnaar opgeleverd. Het duel eindigde in 1-1.

Leicester blijft door de remise onderin de ranglijst staan. De kampioen van 2016 verzamelde zes punten in de eerste acht duels en houdt alleen Bournemouth en Crystal Palace onder zich. West Bromwich staat in de middenmoot met tien punten.

Oud-FC Twente-aanvaller Nacer Chadli opende in het King Power Stadion de score. De middenvelder van West Bromwich krulde in de tweede helft een vrije trap binnen.

Enkele minuten voor tijd zorgde Riyad Mahrez voor de gelijkmaker. De Algerijn, die eerder al voor open doel over had geschoten, passeerde de doelman met een laag schot.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Premier League

Celta de Vigo

In Spanje was middenmoter Celta de Vigo veel te sterk voor laagvlieger Las Palmas. Mede door een hattrick van spits Iago Aspas werd het liefst 2-5.

Celta speelde bijna de tweede helft zelfs met een man minder. Ruben Blanco mocht vlak na rust inrukken. De stand was toen al 0-3, door treffers van Emre Mor en twee van Aspas.

Pablo Hernandez en nogmaals Aspas tilden de score daarna nog naar 0-5 alvorens Vitolo en Loïc Rémy de eer redden voor de eilandbewoners.

Bekijk de uitslagen, de stand en het programma in de Primera Division