Timo Letschert moet vrezen voor de rest van zijn seizoen. De Nederlandse verdediger van Sassuolo heeft zondag in de competitiewedstrijd tegen Lazio de kruisband van zijn linkernie gescheurd.

In de komende dagen wordt de knie van de 24-jarige Letschert nader onderzocht en kan vastgesteld worden hoelang hij precies uit de roulatie is, meldt Sassuolo op de website.

Letschert stond zondag in de basis in het uitduel met Lazio, maar moest al na 21 minuten geblesseerd naar de kant. De laagvlieger in de Serie A verloor met 6-1 in Rome.

De oud-speler van FC Groningen, Roda JC en FC Utrecht mocht dit seizoen in vijf van de zeven competitiewedstrijden als basisspeler beginnen van zijn trainer Cristian Bucchi.

In maart 2016 mocht Letschert zich voor het eerst bij de selectie van het Nederlands elftal melden. De Noord-Hollander kreeg toen geen speeltijd in de oefeninterlands tegen Frankrijk en Engeland.

Met vier punten houdt Sassuolo vooralsnog slechts drie clubs onder zich in de Serie A. Vorig seizoen eindigden de 'Neroverdi' nog knap als twaalfde in Italië.

Bekijk de stand en het programma in de Serie A