Ruud van Nistelrooij heeft zaterdag gescoord in een vriendschappelijk duel tussen teams met legendes van Manchester United en FC Barcelona. De wedstrijd op Old Trafford eindigde in 2-2.

Van Nistelrooij bracht United in de veertiende minuut op voorsprong uit een penalty. Daniel Webber zorgde vlak voor rust voor de 2-0. In de slotfase brachten Luis Garcia en Gaizka Mendieta op gelijke hoogte.

United en Barcelona speelden tegen elkaar in het kader van de zogenoemde Legends Are Back-wedstrijd. Bij de Engelsen stond Edwin van der Sar de hele wedstrijd onder de lat en bleef Raimond van der Gouw op de bank.

De basisploeg van United werd verder gevormd door Jesper Blomqvist, Wes Brown, Dion Dublin, Ronny Johnsen, oud-PSV’er Ji-Sung Park, Karel Poborsky, Louis Saha, Matias Silvestre en Dwight Yorke.

Bij de Spanjaarden kwamen Edgar Davids en Patrick Kluivert vanaf het eerste fluitsignaal in actie. Het basisteam bestond verder uit Jesus Angoy, Juliano Belletti, Eric Abidal, Frederic Dehu, Edmilson, Andoni Goikoetxea, Mendieta, Sergi en Simao.