Nordin Amrabat is vrijdagavond vlak voor het verstrijken van de deadline nog van club gewisseld. De in Nederland geboren Marokkaan verruilt het Engelse Watford op huurbasis voor Deportivo Leganes uit Spanje.

De 30-jarige Amrabat speelt de rest van dit seizoen voor de huidige nummer drie van de Primera Division, meldt Leganes op de website.

Voor Amrabat wordt het zijn tweede periode in Spanje, nadat hij van 2014 tot 2016 al twee jaar uitkwam voor Malaga, dat hem in eerste instantie huurde van Galatasaray.

Bij Watford was de oud-speler van onder meer VVV-Venlo en PSV een vaste waarde. Hij kwam dit seizoen in tot dusver alle wedstrijden in actie voor de 'Hornets'. Vrijdagavond speelde hij nog 74 minuten mee met Marokko, dat met 6-0 won van Mali.

Leganes wist zich vorig seizoen in zijn debuutjaar op het hoogste Spaanse te handhaven en begon de huidige jaargang sterk met twee overwinningen.

Pereira

Ook Andreas Pereira vond op de valreep nog een nieuwe bestemming. De 21-jarige middenvelder, die eerder deze week dicht bij een overgang naar FC Utrecht was, verkast als huurling naar Valencia.

Vorig jaar werd de Belgisch-Braziliaanse spelmaker door Manchester United ook al in Spanje gestald, toen bij Granada.