Bournemouth heeft de aangifte tegen Sergio Aguero ingetrokken. Een steward van Bournemouth verklaarde aan de politie dat de spits van Manchester City hem had geslagen, maar volgens de club berustte dat op een misverstand.

Aguero zou de vermeende klap zaterdag hebben uitgedeeld tijdens het Premier League-duel Bournemouth-Manchester City, in de chaotische taferelen na de winnende treffer (1-2) van Raheem Sterling in de 97e minuut.

Sterling vierde het doelpunt met de fans in het uitvak, van wie een aantal het veld betrad. Politie en stewards moesten ingrijpen. De scheidsrechter bestrafte de doelpuntenmaker met een tweede gele kaart, de politie arresteerde twee City-supporters.

"De beelden van de veldbetreding worden onderzocht, om vast te stellen of er andere overtredingen zijn begaan'', verklaarde de politie van Dorset, de regio waarin Bournemouth ligt.

Agüero zegt de aanklacht van de steward niet te begrijpen. "Ik heb niemand geraakt, de beelden zullen dat uitwijzen", schrijft de Argentijn op Twitter.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Premier League