PSV begint zondag met Kenneth Paal en Derrick Luckassen aan de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Dat gaat ten koste van Daniel Schwaab en Joshua Brenet.

Verder stuurt trainer Phillip Cocu dezelfde elf spelers het veld in die vorige week met 3-2 wonnen van AZ. Luckassen zat in die wedstrijd een schorsing uit.

Luuk de Jong begint opnieuw op de reservebank. Jürgen Locadia is de spits van PSV. Gaston Pereiro staat als aanvallende middenvelder kort achter hem. Op de flanken moeten Hirving Lozano en Steven Bergwijn voor het gevaar zorgen.

NAC-trainer Stijn Vreven kiest voor dezelfde elf spelers als vorige week, toen met liefst 4-1 werd verloren van Vitesse. De van PSV overgekomen Menno Koch en Rai Vloet staan in de basis.

De ploeg uit Breda speelt zijn eerste thuisduel sinds de promotie naar de Eredivisie. De wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion begint om 16.45 uur en staat onder leiding van arbiter Pol van Boekel.

Opstelling NAC Breda: Noppert; Horsfield, Koch, Mari, Angeliño; Verscheuren, Vloet, El Allouchi; Korte, Ambrose, Garcia.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Isimat-Mirin, Luckassen, Paal; Van Ginkel, Pereiro, Hendrix; Bergwijn, Locadia, Lozano.