Sam Larsson blijft naar alle waarschijnlijkheid gewoon in de Eredivisie actief. De Zweedse aanvaller verruilt volgens verschillende media sc Heerenveen voor landskampioen Feyenoord.

De 24-jarige linksbuiten was al langer uit op een transfer. Zo weigerde hij aan het begin van het seizoen om op de elftalfoto te gaan staan. De Zweed traint al enige tijd met het tweede elftal mee.

Larsson stond ook in de belangstelling van clubs als Benfica en FC Metz, maar de Zweed heeft volgens onder meer VI, De Telegraaf en AD een voorkeur voor Feyenoord, waarmee hij de Champions League in kan.

Technisch manager Gerry Hamstra van Heerenveen liet eerder op vrijdag al weten geen commentaar te geven op de geruchten rond de Zweed.

Eerder deze transferperiode was er sprake van een transfer naar Celta de Vigo, maar beide clubs wisten geen overeenstemming te bereiken over een transfersom.

De verwachting is dat de Zweed maandag of dinsdag zijn handtekening onder een contract zet in De Kuip. Hij moet voorin de concurrentiestrijd aangaan met onder anderen Jean-Paul Boëtius en Steven Berghuis.

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand van de Eredivisie